Küsimus ongi selles, et ma sellega leiba ei teeniks. Ainult enda lõbuks.roland wrote:... ja kui ma tahaks autode pildistamisega tõsisemalt tegeleda siis ma ei kahtleks hetkegi et sellist võimaust ära kasutada.
Kuhuminna
Re: Kuhuminna
Vabade kohtade arv seal veel vähenenud pole, nii et vist ei pea rabistama ja jõuab veel mõelda.
200-500 Viru keskuses.
- Attachments
-
- DSC_9674.jpg (280 KiB) Viewed 7160 times
-
- DSC_9674-2.jpg (471.35 KiB) Viewed 7160 times
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
Teravus tundub väga viisakas ja küllap pidid seal suht täisavaga laksima kah, aga mis fookuskaugusel see pilt tehtud on, kas kuskil zoomi otsas või keskel?
Otsas jah.
- Attachments
-
- 500.jpg (433.45 KiB) Viewed 7151 times
Varjest pildistamise õpituba.
- Attachments
-
- 0182-20150920-155431.jpg (243.75 KiB) Viewed 7129 times
No see nüüd küll abiks pole, et minu tööstusspionaažihobist juba pildilist tõendusmaterjali kogutakse ja avalikustatakse - tahate, et mind jälle vahistatakse?
Tglt uurija juba küsibki: kus see kuritöö seekord toime pandi siis?MartinV wrote:No see nüüd küll abiks pole, et minu tööstusspionaažihobist juba pildilist tõendusmaterjali kogutakse ja avalikustatakse - tahate, et mind jälle vahistatakse?
Aijaa. Kogemata sattusite sinna või oligi spets fotoväljasõit?MartinV wrote:Kunda on see.
PS Muide, kui tulevikus on plaanis mingeid väljasõite fotojahile (ilma ööbimiseta ), siis võimalusel lööksin ka kampa.