Kuhuminna
Re: Kuhuminna
Jah, ma küll lootsin, et see viimane pilt jättis veel variante õhku, nt A850, A99, A9 või A9 Mk2 - ka kõik 24MP FF.
Aga A900 jah, tahtsin Sony esimest täiskaadrit, esimeste proovipiltidega oli ehmatus, sest tagaekraanil on värvid pekkis (mingid toonid/heledused lähevad selliseks haigla-/heleroheliseks), aga kaardile tekkivad failid on arvutis siiski OK.
Aga A900 jah, tahtsin Sony esimest täiskaadrit, esimeste proovipiltidega oli ehmatus, sest tagaekraanil on värvid pekkis (mingid toonid/heledused lähevad selliseks haigla-/heleroheliseks), aga kaardile tekkivad failid on arvutis siiski OK.
Oleks ka hea meelega Pärnusse lennushowd vaatama läinud, aga magasin maha.
Postimehe galeriis on raske vahet teha, kus on lennukid või kus on sensori tolm.
See on rohkem toimetajate probleem ma arvan.
Postimehe galeriis on raske vahet teha, kus on lennukid või kus on sensori tolm.
See on rohkem toimetajate probleem ma arvan.
- Attachments
-
- Screenshot 2025-06-23 164037.jpg (1.13 MiB) Viewed 561 times
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
See on päris innovaatiline solvang - subjektil ja sensoritolmul raske vahet teha

ERR-il on natuke suuremalt ka lennukeid kaadris. Sa oleks DX Z ja 28-400-ga sinna peale "lennanud"?
Ma käisin niisama rändamas ja tegin pidupäevaselfi oma 36 EUR nikonikomplektiga: