Kuhuminna
Re: Kuhuminna
LIsasin eelmise pildi juurde suurema resoga variandi.
Vintaaži lainel (D5300 ja kit). Kohalikud teavad lugu, kuidas Katse tänav nime sai. Otsustati teha katse, mis saab kui tänava alt maapõu tühjaks kaevata.
Natuke Kohtla-Järve sinist - Katse 1a.
Natuke Kohtla-Järve sinist - Katse 1a.
- Attachments
-
- DSC_0041.jpg (2.51 MiB) Viewed 1787 times
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
Lisaks tuleb tähelepanu pöörata tihedale kaljujooniste mustrile maja alaservas.
- Attachments
-
- DSC_0065.jpg (2.36 MiB) Viewed 1784 times
Tallinna moenädal on seekord Kalevi ujulas.
Üritan reedeks kohale jõuda.
Üritan reedeks kohale jõuda.
Outokumpu on vähemalt sama "kummaline" tänavanimi, tuleb välja, et see on Kohtla-Järve sõpruslinn Soomes (ma teadsin küll pigem sellenimelist Soome kaevandusettevõtet). Ja "outo kumpu" oleks vist tõlkes "kummaline küngas", nii et kaevanduslinnadele kohane nimi
Keeleküsimus.
- Attachments
-
- 20240418_200330.jpg (3.12 MiB) Viewed 1736 times
-
- 20240418_200306.jpg (3.93 MiB) Viewed 1736 times
Minul läks vähemalt esimese pildi jaoks Google Translate'i vaja, teine oli jõukohasem.
Üks kurblik pildiseeria, mis enam teemanimega ei haaku:
See 2019. aasta pilt on veel Streetview's näha.
(Pilt Soome foorumist) Tekst uksel "Ajutiselt suletud" ja "Olen haige".
(Pilt Soome foorumist) Tekst uksel "Äri suletud raske haiguse tõttu, võtame klientidega ühendust". See olla juhtunud vist 2019 sügisel, nii et kui me Priiduga viimati enne pandeemiat Soomes käisime (2020 veebruar, sinna me siis ei jõudnud), oli see pood juba kinni.
Seis sellel aastal - mingid uued ärid. Teadsin, et fotopood on kadunud, aga tahtsin veel korra sealt mööda käia.
Suht sama lugu ühe Stockholmi vana fotokraami poega, kust ka olen mõned korrad asju ostnud - seegi järjest kahanes, kuni läks kinni, vist juba 2018. aastal. Kurb.
Et ainult kurb ei oleks, siis üks pilt ürituselt ka, kus käisin:
See 2019. aasta pilt on veel Streetview's näha.
(Pilt Soome foorumist) Tekst uksel "Ajutiselt suletud" ja "Olen haige".
(Pilt Soome foorumist) Tekst uksel "Äri suletud raske haiguse tõttu, võtame klientidega ühendust". See olla juhtunud vist 2019 sügisel, nii et kui me Priiduga viimati enne pandeemiat Soomes käisime (2020 veebruar, sinna me siis ei jõudnud), oli see pood juba kinni.
Seis sellel aastal - mingid uued ärid. Teadsin, et fotopood on kadunud, aga tahtsin veel korra sealt mööda käia.
Suht sama lugu ühe Stockholmi vana fotokraami poega, kust ka olen mõned korrad asju ostnud - seegi järjest kahanes, kuni läks kinni, vist juba 2018. aastal. Kurb.
Et ainult kurb ei oleks, siis üks pilt ürituselt ka, kus käisin:
Aga siin käisid?
https://maps.app.goo.gl/FA5c3f21D3bsavBw9
https://maps.app.goo.gl/FA5c3f21D3bsavBw9